Hos Funny Cars tilbyder vi leje af hoppeborg til alle typer events og arrangementer. Vores mål er at give dig og dine  gæster en sjov og uforglemmelig oplevelse. 

Igennem årene har vi opbygget Danmarks (måske) største udvalg af hoppeborge til udlejning. I vores sortiment finder du hoppeborge med rutchebane, hoppeborge med udfordringer og sjove hoppeborge børnene elsker. 

Vi er eksperter i sjov og ballade. Er du i tvivl om hvilken hoppeborg du ønsker at leje, så er du velkommen til at kontakte os. Hos Funny Cars står vi altid klar med råd og professionel vejledning, så du får den bedste hoppeborg til dine gæsters behov.  

Har du brug for at leje en hoppeborg så kontakt os for at få en uforpligtende pris. Husk vi tilbyder levering af hoppeborge i hele Danmark. 

Udlejning af hoppeborg til Gadefester, byfester, firmaarrangementer eller måske noget helt andet. Vores erfaring er at det ikke kun er børn som elsker en hoppeborg - det gør voksne også. 

Hos Funny Cars sælger vi minder og sjove oplevelser til dine gæster - oplevelser dine gæster vil huske dig for. Hvorfor ikke gøre noget ekstra ud af det med en sjov hoppeborg?

Vi lever af udlejning til alle typer events, og vi har gjort det i mange år. Skal du bruge flere forlystelser, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar med rådgivning så du får den bedste løsning.