Stor softice maskine

Beskrivelse

Produkt beskrivelse

Hos Funnycars kan du leje en stor softice maskine til din næste fest. Vil du tilføje lidt ekstra og servere en lækker dessert til dine gæster, så er leje af en softice maskine et oplagt valg.

Vores softice maskiner er perfekte til børnefødselsdage, byfester, sportsfester eller firmafester hvor det skal være sjovt, lækkert og nemt.  

En softice maskine er en oplevelse for både børn og voksne. Lad dine gæster udfolde sig og pynte deres egen dessert med krymmel, chokolade og vingummibamser. 

Alle vores softice maskiner til udlejning er nemme at betjene. Dine gæster skal bare åbne for hanen, og der kommer den dejligste softice ud. 

Du kan bruge både vafler, kræmmerhuse eller små bægere til softicen. Der er mange muligheder, og der er kun din fantasi som sætter grænsen.

Lej en softice maskine hos Funnycars i dag. Vi tilbyder levering, opsætning og afhentning. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

En stor softice maskine med 2 kamre, så du eventuelt kan køre dobbelt så meget softice igennem eller både have vanilje og jordbær eller chokolade softice. Maskinen bruger 230 v.

20180604 131405

Pølsevogn

Forespørg for pris