Forlystelser

Forlystelser

Skal du arrangere en byfest, børnefødselsdag eller firmaevent? Vores forlystelser er perfekte til at skabe sjove øjeblikke. Vi har både karruseller, pariserhjul og sjove rutsjebaner, der bringer glæde til børn såvel som voksne.

Gennem årene har vi specialiseret os og vi har både erfaring og “know how” som betyder, at vi kan vejlede dig til at vælge den rigtige forlystelse. Når vi kender typen på arrangementet, samt målgruppen, står vi klar med råd og vejledning.
gadetog

Gadetoget Futti

Et flot tog med 24 pladser, der kan køre i byens gader. En altid vellykket aktivitet. Der er 23 reklamepladser på toget. Toget kan bruges til halloween hvor toget bliver pyntet med dødningehoveder klamme edderkopper osv.Toget kan også bruges til jul hvor vi pynter toget med gran og små nisser.

gadetoget v2

Orientexpressen

Orientexpressen er et flot tog, som er velegnet udendørs og indendørs.

SetWidth600 westerntog pa skinner

Westerntog på skinner

Et flot tog med western-look. Velegnet både indendørs og udendørs. Pladskrav: 11 Ω 5 meter
SetWidth600 mini tivoli

Mini tivoli

Med f. eks. svingkarrusel og markedsboder med pilekast, boldkast, popcorn og saft ved billetsystem. Med pasning af FunnyCars’ folk.
40523042 2092395617446146 7202511953250484224 n

Svingkarrusel - Karrusel med 8 pladser

Karrusel med 8 pladser. Skaber hyggelig og gammeldags markedsstemning. Pladskrav: 8 meter i diameter

SetWidth600 rodeogris

Rodeogris

Som noget nyt, kan du nu leje en rodeogris til firmafesten, skolefesten, åbent hus arrangementet, center/gågadearrangementet og meget mere. Pladskrav: 6 meter i diameter
SetWidth600 rodeohest

Rodeohest

Til din næste fest – lej en rodeohest. Alle tiders nyhed til f.eks. rideklubber og andre hesteinteresserede. Kan naturligvis også bruges til firmafester, skolefester, center/gågadearrangementer osv. Pladskrav: 6 meter i diameter
SetWidth600 rodeoshow

Rodeoshow

Den kendte rodeotyr til firmafesten, skolefesten,åbent hus arrangementet, center/gågadearrangementet og meget mere. Pladskrav: 6 meter i diameter
rodeotyr

Rodeotyr

Den kendte rodeotyr er meget populær til firmafesten, skolefesten, åbent hus arrangementet, udsalget, center/gågadearrangementet og meget mere. Pladskrav 6 meter i diameter. Rodeotyren er velegnet til børn og voksne i alle aldre, da tyren kan styres i fart.

Produktet bruges blandt andet til

SetWidth600 bilbane

Bilbane

Med benzinstandere. Aldersgruppe: De mindste børn
SetWidth600 lej 4 elbilermotercykler

Lej 4 elbiler/motorcykler

Af én slags eller assorterede på bane.
udlejningsgruppen trafikskolen

Trafikskolen

I trafikskolen kan børnene få et kørekort. De kører rundt på en bane med veje og skilte. Pladskrav: 10 Ω 10 meter