En bamse-maskot genkendes altid med smil hos både børn og voksne. Vores maskotter har en bred målgruppe og kan bruges som blikfang i markedsføringskampagner, til byfester eller i lokale storcentre.

Hos Funny Cars sørger vi for, at dine gæster får en unik oplevelse, som de vil huske dig for. Vi har leveret maskotter til en lang række events, byfester og private arrangementer i hele Danmark.

Vi tilbyder en totaloplevelse, så du kan læne dig tilbage og lade os klare arbejdet. Med vores erfaring og know-how sikrer vi, at dit arrangement bliver en succes. Vælg Funny Cars som din sparringspartner, og fokuser på andre opgaver.

Vil du give dine gæster en sjov og anderledes oplevelse med en bamse-maskot? Hos Funny Cars kan du vælge mellem Hunden Plet, Strudsen Don Carlos eller Bamse Zoo. Vores bamse-maskotter glæder sig til at hilse på dig.

Book en maskot hos Funny Cars

Funny Cars er en lille familieejet virksomhed med over 30 års erfaring i udlejning til fester og events i hele Danmark. Gennem generationer er vi vokset til at være en af Danmarks største udlejningsvirksomheder.

Vores portefølje inkluderer over 100 forskellige hoppeborge og mere end 300 forskellige aktiviteter, fra rodeotyrer og surfmaskiner til VR og slush ice. Vi tilbyder også et stort udvalg af workshops for både børn og voksne.

Vi anser os selv for at være totalleverandører af udlejningsaktiviteter til dit næste event. Vi tilbyder levering og afhentning i hele Danmark. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på teknik til dit næste event.