Det kan være svært at finde på gode ideer til en børnefødselsdag - det er her Funnycars kommer ind i billedet. 

Du kan se fødselsdag lysene i øjnene brænde stærkere og stærkere, som dagen nærmer sig. Vi ønsker alle, at give vores børn en unik oplevelse år efter år. 

Selvfølgelig vil du også gøre det godt i år, og måske endda overgå sidste års børnefødselsdag. 

Bare rolig hos Funnycars er vi eksperter i sjov og ballade - vi vil elske at hjælpe dig med at skabe en børnefødselsdag i verdensklasse. 

Udendørs aktiviteter til børnefødselsdagen

Det kan være en fordel at holde en børnefødselsdage udenfor. Hos Funnycars har vi mange oppustelige aktiviteter som kan gøre festen lidt sjovere. 

Især er vores hoppeborge populære aktiviteter til en børnefødselsdag. Når børnefødselsdagen bliver holdes udenfor behøver du ikke at tænke på plads. Vores hoppeborge findes i mange forskellige størrelser, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker vejledning til at finde den rigtige hoppeborg. 

I vores udlejnings sortiment finder du også oppustelige rutsjebaner, boldspil, Virtual Reality, slush ice maskiner, popcorn maskiner og meget mere.

Du kan med andre ord bygge et lille mini-tivoli hjemme i haven. Det vil med garanti gøre børnefødselsdagen til en succes, og en fødselsdage gæster aldrig vil glemme. 

Lad os gøre jeres børnefødselsdag til en succes

Funnycars er en familiedrevet virksomhed med mere end 30 års erfaring. Vi holder til tæt ved Esbjerg, men vi tilbyder levering, opsætning og afhentning i hele landet. 

I vores portefølje har vi mere end 100 forskellige hoppeborge og i alt 300 forskellige aktiviteter, hvilket rummer alt lige fra rodeotyr, surf maskiner, high jumper, workshops og meget mere.

Har du brug for inspiration til den næste børnefødselsdag? Vi er altid klar til at hjælpe dig med at skabe en vellykket og uforglemmelig børnefødselsdag. Kontakt os i dag.