Boldspil

Boldspil har en stor plads både i skolen og i fritiden hos rigtig mange børn. Vi er stort set allesammen vokset op med en form for boldspil. Dette ses også i boldspillets popularitet i samfundet, men også i legen og den underholdning der er i et boldspil. 

Grundlæggende har alle typer boldspil bolden til fælles. Der er hermed skabt en solid base for god underholdning, sjov og ballade. 

Hos Funnycars har vi et stort udvalg af sjove boldspilsaktiviteter i vores udlejning. Her finder du alt lige fra bumper balls, fodboldbaner, human football, minigolf og sumofodbold. 

Vi har alle de sjove og populære aktiviteter inden for boldspil - og helt sikkert også en aktivitet som vil matche din målgruppe.

Gør din fest eller event mere sjovt og levende med boldspil. Dine gæster vil elske dig for det.

Skal du bruge hjælp? Hos Funnycars har vi over 30 års erfaring og “know how” i branchen, som du kan få gælde af. Vi sidder klar med råd og professionel sparring således, at du skaber det rammerne for det perfekte event for dine gæster.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder i dag.

SetWidth600 092

Bumper ball's

Forespørg for pris
SetWidth350 Boldspil

Fodboldbane

Forespørg for pris
SetWidth600 human football

Human football

Forespørg for pris
SetWidth600 minigolf

Minigolf

Forespørg for pris
SetWidth600 sumofodbold

Sumofodbold

Forespørg for pris

Book et boldspil hos Funnycars til din næste fest

 

I vores potefølje finder ud mere end 100 forskellige hoppeobrge og mere end 300 forskellige aktiviteter, som rummer alt fra rodeo tyrer, surfmaskiner, VR, slush ice og et stort udvalg af workshop for både børn og voksne. 

Gennem generationer er Funnycars vokset til i dag at være én af Danmarks største udlejningsvirksomhederi. 

Udlejningsvirksomheden Funnycars er en lille familieejet virksomhed, hvor vi i over 30 år har haft fornøjelsen af at tilbyde udlejning til fester og events i hele Danmark.

Vi har et bred udvalg i vores potefølje, og vi anser os selv for at være totalleverandør af udlejningsaktiviteter til dit næste event. 

Vi tilbyder desuden levering og afhentning i hele Danmark. Få et uforpligtende tilbud på teknik til dit næste event. Kontakt os i dag.