Mangler du idéer til jeres næste byfest? Du er måske arrangør eller eventplanlægger for jeres lokale byfest, så er du havnet rigtige sted.

Her kan du leje hoppeborge, rutchjebaner, rodeotyrer og andre sjove aktiviteter for både børn og voksne. Vi er en af de største i branchen med over 300 forskellige aktiviteter - og 100 forskellige hoppeborge.

Vi hjælper dig med underholdning til jeres byfest

Funnycars er et oplagt valg, hvis du mangler underholdning eller aktiviteter til jeres byfest. Vi tilbyder levering, opsætning og afhentning i hele Danmark. 

Vi hjælper dig fra start til slut. Vi vejleder dig, så du får de bedste aktiviteter til dine gæster. Vi har mange års erfaring i branchen, så vi ved, hvad der skal til for at gøre en byfest til en succes. 

Har du brug for specielle løsninger? Hvis du har særlige ønsker eller forespørgsler, så kontakt os. VI er altid klar på noget sjovt.

Lad os arbejde sammen om jeres byfest

Funnycars er en familiedrevet virksomhed med over 30 års erfaring i branchen. Vi holder til i Bramming som er en lille by tæt ved Esbjerg. 

Vi ved, hvad det kræves for at give dine gæster en sjov og underholdende oplevelse. Vi har aktiviteter for både børn og voksne.