Fastelavn er en festlig tradition for både børn og voksne. Det er en af de traditioner, som vi holder vedlige i Danmark. I gamle dage var fastelavn dog kun fejret af voksne fordi det var en tradition, der var forbundet med faste pligt.

I dag er fastelavn en festlig højtid for børn og barnlige sjæle. I Danmark har vi tradition for at klæde os ud og slå “katten af tønden”. Børn fejrer fastelavn i både institutioner, privat med venner og mange andre steder. 

Hos Funny Cars har vi udviklet fastelavns workshops som kan give fastelavnsfesten det sidste prik over iét. Du kan booke en af de populære workshops, hvis du skal holde en fastelavnsfest. 

Vores fastelavns workshops er især populært i shoppingcentre, institutioner og i byer, hvor der er arrangeret en fastelavnsfest. 

Vil du høre mere om vores fastelavns workshop? Kontakt os i dag. 

Derfor skal du booke en påske workshop hos Funny Cars

Når du booker underholdning hos Funny Cars, vil du blive hjulpet hele vejen fra start til slut. Du vil få din egen kontaktperson, og vi sørger for alt det praktiske. Vi gør det nemt for dig.

Igennem 30 år har vi leveret underholdning, aktiviteter og events i hele Danmark. Vi er med andre ord specialister i underholdning for både børn og voksne. 

Funny Cars kan med mere end 100 forskellige hoppeborge og 300 forskellige aktiviteter kalde sig en af Danmarks største leverandører af underholdning. 

Vi har 24 timers døgnservice - og vi er altid klar til at hjælpe dig godt på vej. Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder i dag.