Med mere en 30 års erfaring og “know how” i branchen, er du i trygge hænder, når du skal booke aktiviteter til jeres årlige festival. 

Mere og mere går vi til kulturen via festivaler, som skaber rammerne for at fejre den i. Stort set alle kulturens genrer har festivaler i dag. 

Med festivalen som redskab gør kulturen i stigende grad opmærksom på sig selv, og det frister os til at rive aftener og dage ud af kalenderen flere gange årligt.

En festival skal rumme mange forskellige slags mennesker både børn og voksne. Det kan hurtig blive for ensformigt, hvis det hele går op alkohol. Derfor er det en god idé, at have sjove og spændende aktiviteter på programmet.

Fundamentet for alle typer festivaler er et stærkt ønske om at sætte et positivt aftryk hos gæsterne. 

 

Om Funny Cars

Festivaler handler om musik, venner og god stemning. Funny Cars har over 30 års erfaring i udlejning af aktiviteter til store og små festivaler i hele Danmark. 

Vi mener, at det er vigtigt at have noget konkret underholdning at give sig til for at gøre festivalen til noget sjovt.

Funny Cars er derfor et oplagt valg, hvis du har brug for at leje sjove aktiviteter til jeres lokale festival. Vi hjælper med rådgivning og sparring hele vejen - lige fra valg af aktiviteter til opsætning og nedtagning. 

Når du vælger at leje hos Funny Cars tilbyder vi levering, opsætning, nedtagning og afhentning i hele Danmark. Det betyder, at du ikke behøver tænke mere over denne opgave. Du kan dermed fokusere på andre vigtige opgaver. 

 

Lad os arbejde sammen om jeres festival

Vi er en jysk familiedrevet virksomhed med vores ben plantet godt i den jyske muld. 

Vi har har 30 års erfaring i at skabe minder og god stemning. Uanset størrelsen på jeres festival så kan vi hjælpe med udlejning af sjove aktiviteter, som både børn og voksne vil elske dig for. 

Ved ved, hvad det kræves for at gøre festivalen en lille smule sjovere. Så lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne.

Det kan være en god idé at booke aktiviteter i god tid. I højsæson fra april til september er der travlt og mange af vores udlejningsaktiviteter er ude af huset.

Selvom vi har over 400 forskellige udlejningsaktiviteter i vores udlejnings portefølje, så anbefaler vi god planlægning for at være sikker på at kunne levere de perfekte aktiviteter til jeres festival.

Kontakt os for at høre nærmere.