Mad & Drikke

Mad & Drikke

Mad og drikke kan godt være en fest i sig selv! Hos os kan du leje alt fra popcorn- og candyflossmaskiner til pølsevogne og softicemaskiner. Vi tilbyder også sjove slush ice-maskiner, som er et hit hos børnene. Kort fortalt har vi alt som gør dit event til en succes.
slush ice 2 kamre udlejning

2 kamret slush ice maskine

Lej en slush ice maskine hos Funny Cars. Du får en 2 kamret slush ice maskine som er ekstremt nem at betjene, hvor du selv kan bestemme hvilken slush ice du vil servere for dine gæster.

En slush ice maskine er altid et hit - især blandt børn. Også i blandt voksne er slush ice populært både fordi det smager godt, men også fordi man kan bruge slush ice til at blande i drinks. 

Du finder Funny Cars i Bramming ca. 20 km. fra Esbjerg, men vi tilbyder udlejning af slush ice maskiner i hele Danmark. Du er naturligvis også velkommen til at komme forbi og hente en slush ice maskine, hvis du bor tæt på Esbjerg.

Hos Funny Cars har vi over 30 års erfaring i udlejning af aktiviteter til både små og store arrangementer. Vi er din samarbejdspartner gennem hele forløbet, så har du brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os.

candyfloss maskine udlejning

Candyfloss maskine

Hos Funnycars kan du leje en candyfloss maskine til din næste fest. En candyfloss maskine er et sjovt og lækkert indslag til alle typer events, som dine gæster med garanti vil elske dig for. 

Du kender måske bedst candyfloss fra tivoli, men hos Funnycars kan du leje en candyfloss maskine.

En candyfloss er sukker, som er blevet varmet op, slynget rundt og luftkølet. På den måde forvandles den velkendte sukker struktur til små trævler af sukker, som vi alle kalder for candyfloss. Du kan få en candyfloss i mange forskellige farver

Alle vores candyfloss maskiner i vores udlejning er nemme at betjene, Vi sørger naturligvis for at guide dig, så du ikke er i tvivl. 

VI hjælper gerne med både levering, opsætning og afhentning. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på leje af candyfloss maskine i dag.

popcorn maskine udlejning

Popcorn maskine

Hos Funny Cars kan du leje en popcorn maskine til din næste fest. Alle vores popcorn maskiner i vores udlejning er nemme at betjene, varmer hurtigt og leverer i løbet af kort tid lækre, lune og saltede popcorn.

Lej en popcorn maskine til børnefødselsdagen, konfirmationen eller til firmafesten. En popcorn maskine er perfekt til alle der elsker popcorn - og hvad er bedre end at servere dem varme og nypoppede?

En popcorn maskine er altid et hit blandt gæsterne - vi tør godt garantere at dine gæster vil elske dig for det. 

Hos Funnycars har vi over 30 års erfaring i udlejningsbranchen. Vi leverer, monterer og afhenter i hele Danmark. 

Få en uforpligtende pris på leje af popcorn maskine i dag - kontakt os

20180604 131405

Pølsevogn

Lej en pølsevogn til din næste fest eller event. Ved at leje en pølsevogn tilføjer du ikke blot velsmagende pølser og god stemning til din fest, men også et festligt indslag som dine gæster vil huske. 

Du kan leje en pølsevogn med udstyr eller som en “all inclusive” løsning med personale, hotdogs, drikkevarer m.m. Mulighederne er mange og vi skræddersyer den løsning der passer bedst til dit arrangement. 

En pølsevogn er perfekt til næsten alle typer arrangementer f.eks. personalefest, studenterfest, fødselsdage, bryllupper, firmafester, byfester og meget mere. Det er kun fantasien der sætter grænsen.

At leje en pølsevogn er altid et sikkert hit blandt gæsterne - det er perfekt, uanset om der skal serveres som natmad,  som reception eller bare som et festligt indslag til firmafesten. 

Vi holder til i Esbjerg, men vi tilbyder leje af pølsevogn i hele Danmark. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

softice maskine udlejning

Stor softice maskine

Hos Funnycars kan du leje en stor softice maskine til din næste fest. Vil du tilføje lidt ekstra og servere en lækker dessert til dine gæster, så er leje af en softice maskine et oplagt valg.

Vores softice maskiner er perfekte til børnefødselsdage, byfester, sportsfester eller firmafester hvor det skal være sjovt, lækkert og nemt.  

En softice maskine er en oplevelse for både børn og voksne. Lad dine gæster udfolde sig og pynte deres egen dessert med krymmel, chokolade og vingummibamser. 

Alle vores softice maskiner til udlejning er nemme at betjene. Dine gæster skal bare åbne for hanen, og der kommer den dejligste softice ud. 

Du kan bruge både vafler, kræmmerhuse eller små bægere til softicen. Der er mange muligheder, og der er kun din fantasi som sætter grænsen.

Lej en softice maskine hos Funnycars i dag. Vi tilbyder levering, opsætning og afhentning. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

En stor softice maskine med 2 kamre, så du eventuelt kan køre dobbelt så meget softice igennem eller både have vanilje og jordbær eller chokolade softice. Maskinen bruger 230 v.