Vi har masser af inspiration og sjove idéer til at gøre en polterabend uforglemmelig. Uanset om I er til det aktive, afslappende, det kreative eller lækkersultne, så har vi løsningen. 

Polterabend er en sammensætning af de to tyske ord Poltern og Abend, der betyder “buldre, brage, larme” og “aften”. Polterabend er noget vi i Danmark har taget til os, og det er en sjov begivenhed før man skal giftes. 

Typisk ved bruden/gommen ikke hvornår deres polterabend er, og den bliver ofte planlagt af gode venner som har til opgave at arrangere hele dagen. 

Ofte afholdes polterabend separat for mænd og kvinder, men det betyder ikke noget. Hos Funny Cars har vi stor erfaring i at hjælpe med planlægningen af en polterabend for både mænd og kvinder. 

En polterabend er en speciel dag, og derfor skal den være perfekt. Den skal skræddersyes så den passer til enten bruden eller gommen.

 

Om Funny Cars

Hos Funny Cars har vi over 30 års erfaring sjove aktiviteter og underholdning til en polterabend for både mænd og kvinder.

Vi har hjulpet på både små og store selskaber med at skabe en uforglemmelig polterabend.. Vores mangeårige erfaring og “know how”, kombineret med en stræben efter den perfekte polterabend, har gjort os til en naturlig samarbejdspartner. 

Vi har vores ben plantet trygt i den jyske muld. Vi er ærekære, omhyggelige og passioneret i alt vi gør. 

Du finder os i Bramming tæt ved Esbjerg. Vores kunder er både store og små i hele Danmark. 

Vi tilbyder levering af sjove aktiviteter til jeres næste polterabend i hele Danmark.