Oppustelige rutschebaner

Mangler du en oppustelig rutsjebane til din næste fest eller event? Hos Funny Cars har du mulighed for at leje en oppustelig rutsjebane - og vi har et stort udvalg.

Hos Funny Cars er vi eksperter i sjove aktiviteter for børn. Vi har oppustelige rutsjebaner til børn i alle aldre - både små og store børn. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige rutsjebane til netop dit event. 

Vi har både traditionelle oppustelige rutsjebaner, men vi har også mere udfordrende rutsjebaner i vores sortiment der minder om et “mini-legeland”, hvor børnene bliver udfordret på deres motorik og kreativitet.

Har du brug for at leje en oppustelig rutsjebane? Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud -vi sidder klar til at hjælpe dig, så du får den rigtige rutsjebane til dit event. 

Funny Cars er en udlejningsvirksomhed. Vi sælger minder og sjove oplevelser til dine gæster - unikke oplevelser dine gæster vil huske dig for.

Vores kunder er typisk eventarrangører som skal bruge underholdning og sjove aktiviteter til børn. Det kan være aktiviteter til byfester, storcenter, virksomheder, men det kan også være forældre som vil gøre en børnefødselsdag lidt sjovere.

Fællesnævner er at vi hjælper dig hele vejen lige fra valg af de rigtige aktiviteter, til opsætning og afhentning.

 

SetWidth600 dino slide

Dino-slide

Forespørg for pris
SetWidth600 hundeslide

Hundeslide

Forespørg for pris
SetWidth600 raketten

Raketten

Forespørg for pris
SetWidth600 snappy dragon

Snappy dragon

Forespørg for pris
SetWidth600 turboslide 1

Turboslide 1

Forespørg for pris
SetWidth600 turboslide 2

Turboslide 2

Forespørg for pris

Defor skal du leje en oppustelig rutsjebane hos Funny Cars

Funny Cars er totalleverandør af underholdning og sjove aktiviteter. Vi har et kæmpe udvalg af oppustelige aktiviteter for små og store børn. Vi sørger for at dine gæster får en god oplevelse.

Vores oppustelige rutsjebaner er godkendte. Sikkerheden er vores absolut højeste prioritet. Alt vores udstyr bliver testet og gennemgået jævnligt, så du kan være 100% tryg, når du lejer aktiviteter hos Funny Cars.

Ifølge Bekendtgørelse om Offentlige Forlystelser (Bekendtgørelse nr. 502 af 17. juni 2005) § 4 , stk. 3, skal der være en person der holder opsyn med den oppustelige forlystelse / hoppeborgen imens den er i brug. Når der ikke er opsyn med hoppeborgen skal den lukkes ned og blæseren fjernes. Spørg for information og vejledning.

 

Hos Funny Cars får du:

  • Sjove aktiviteter og forlystelser for børn
  • • Slip for besvær for at hente og bringe
  • • Børnene får en forrygende dag og bruger en masse energi 
  • • Konkurrencedygtige priser
  • • Levering og opsætning i hele Danmark

Du kan læse om vores tidligere kunders erfaringer på Trustpilot. Er du i tvivl eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os

 

Levering i hele Danmark

Det er nemt og bekvemmeligt at leje en oppustelig rutsjebane. Funny Cars holder til i Bramming lige uden for Esbjerg, men vii tilbyder levering, opsætning og afhentning i hele Danmark. Vores koncept er at det skal være enkelt for vores kunder. 

Vi har mange års erfaring og “know how” i branchen. Vi ved hvad det kræves at give dine gæster en sjov og uforglemmelig oplevelse.

Vi hjælper dig hele vejen, så du får valgt de rigtige aktiviteter som matcher målgruppen.