Hoppeborge

Hos Funny Cars tilbyder vi leje af hoppeborg til alle typer events og arrangementer. Vores mål er at give dig og dine  gæster en sjov og uforglemmelig oplevelse. 

Igennem årene har vi opbygget Danmarks (måske) største udvalg af hoppeborge til udlejning. I vores sortiment finder du hoppeborge med rutchebane, hoppeborge med udfordringer og sjove hoppeborge børnene elsker. 

Vi er eksperter i sjov og ballade. Er du i tvivl om hvilken hoppeborg du ønsker at leje, så er du velkommen til at kontakte os. Hos Funny Cars står vi altid klar med råd og professionel vejledning, så du får den bedste hoppeborg til dine gæsters behov.  

Har du brug for at leje en hoppeborg så kontakt os for at få en uforpligtende pris. Husk vi tilbyder levering af hoppeborge i hele Danmark. 

Udlejning af hoppeborg til Gadefester, byfester, firmaarrangementer eller måske noget helt andet. Vores erfaring er at det ikke kun er børn som elsker en hoppeborg - det gør voksne også. 

Hos Funny Cars sælger vi minder og sjove oplevelser til dine gæster - oplevelser dine gæster vil huske dig for. Hvorfor ikke gøre noget ekstra ud af det med en sjov hoppeborg?

Vi lever af udlejning til alle typer events, og vi har gjort det i mange år. Skal du bruge flere forlystelser, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar med rådgivning så du får den bedste løsning.

 

Derfor er Funny Cars et godt valg

Funny Cars er totalleverandør af underholdning. Vi tilbyder udlejning af alt lige fra sjove oppustelige forlystelser. Vi sørger for at dine gæster får sjove og udfordrende oplevelser - minder som dine gæster vil huske. 

Alle vores hoppeborge er godkendt af relevante myndigheder - sikkerhed er vores absolut højeste prioritet. Vores udstyr bliver gennemgået jævnligt, så du kan være 100% tryg ved at leje en hoppeborg hos Funny Cars. 

  • • Sjove aktiviteter og forlystelser for børn
  • • Slip for besvær for at hente og bringe
  • • Børnene får en forrygende dag og bruger en masse energi 
  • • Konkurrencedygtige priser
  • • Levering og opsætning i hele Danmark

Funny Cars er et sikkert, trygt og godt valg når du skal leje en hoppeborg. Du kan læse erfaringer og anmeldelser fra tidligere kunder på vores Trustpilot

Ifølge Bekendtgørelse om Offentlige Forlystelser (Bekendtgørelse nr. 502 af 17. juni 2005) § 4 , stk. 3, skal der være en person der holder opsyn med den oppustelige forlystelse / hoppeborgen imens den er i brug. Når der ikke er opsyn med hoppeborgen skal den lukkes ned og blæseren fjernes. Spørg for information og vejledning.

Om Funny Cars

Hos Funny Cars tilbyder vi udlejning af sjove, udfordrerne og uforglemmelige forlystelser til alle typer events. Gennem årene har vi opbygget en solid erfaring og "know how" i branchen. I dag er Funny Cars en af de største leverendører indenfor udlejning. 

Vi holder til i Bramming tæt ved Esbjerg, men vi leverer underholdning herunder hoppeborge til hele Danmark. Du er velkommen til at kontakte os for at uforpligtende tilbud. 

Husk vi leverer hoppeborge i hele Danmark

Der er ingen bøvl når du lejer en hoppeborg hos Funny Cars. Vi tilbyder levering, opsætning og afhentning i hele Danmark. Vores koncept er at det skal være nemt for vores kunder. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi hjælper dig gerne med at vælge de rigtige forlystelser.

Yderligere information

Når forlystelsen skal stilles op er det vigtigt at gøre det på forsvarlig og efter gældende lovgivning.
Hoppeborge bør altid stå på en plan overflade, med en maks hældning på 5 grader i alle retninger.

Sørg for at grunden/området hoppeborgen skal opstilles på undersøges og rengøres for sten, hårde genstande og alt der kan skade gæster og hoppepuden/forlystelsen.
Sørg for et friareal friareal på mindst 1,8m ud fra sidevægge på forlystelsen og mindst 3,5 m fra åbne sider. Der skal være en indgang på mindst 1 meter i bredden.

Står forlystelsen på et hårdt underlag som asfalt, fliser og lignende skal der være udlagt stødabsorberende faldunderlag. Underlaget skal mindst være i en bredde på 120 cm
hele vejen rundt om forlystelsen. Ovenstående gælder alle forlystelser hvor højeste punkt på hoppefladen er over 60cm over jorden. Der skal dog ikke udlægges stødabsorberende materiale/madrasser, hvis forlystelsen har fast pude under 60cm i højden til indgang og udgang.