Hoppeborge

Hoppeborg udlejning

Hos funnycars.dk udlejer vi hoppeborge til børnefødselsdagen, byfesten eller andre arrangementer.

Vi har et stort udvalg, både for store og små. Desuden har vi en hoppeborg til stort set et hvert tema, f.eks. cowboy, dyr og eventyr.
Lad ungerne få en fantastisk dag med en hoppeborg fra Funny-Cars.

Både for børn og voksne

Den er god nok, voksne kan også hoppe og vi har hoppeborgen til både børnene og dem der bare har barnlige sjæle ????
I vores store udvalg finder du også hoppepuder til voksne – kontakt os gerne for yderligere information.

Stort udvalg

Skal det være en oppustelig bjørn, en dalmatiner, en cowboy, en dinosaur eller måske noget helt andet? Vores udvalg af oppustelige aktiviteter er stort og vi har med garanti også noget til dig. Se hele udvalget herunder eller ring til os for rådgivning.

Hoppepude eller hoppeborg

Pude eller borg? det handler om der er sidder på eller ej. Vi har det hele, men hvis du ikke vil have sidder på er det en hoppepude, skal der sidder på er det en hoppeborg – vi har dem helt lukkede eller helt åbne, valget er dit.

Om hoppeborge og sikkerhed

Alle vores hoppeborge og hoppepuder er godkendt efter gældende regler og vi har forsikringerne i orden. Kontakt os for udlevering af dokumentation.

Opsyn ved forlystelser

Ifølge Bekendtgørelse om Offentlige Forlystelser (Bekendtgørelse nr. 502 af 17. juni 2005) § 4 , stk. 3, skal der være en person der holder opsyn med den oppustelige forlystelse / hoppeborgen imens den er i brug. Når der ikke er opsyn med hoppeborgen skal den lukkes ned og blæseren fjernes. Spørg for information og vejledning.

Opstilling af hoppeborge

Når forlystelsen skal stilles op er det vigtigt at gøre det på forsvarlig og efter gældende lovgivning.
Hoppeborge bør altid stå på en plan overflade, med en maks hældning på 5 grader i alle retninger.

Sørg for at grunden/området hoppeborgen skal opstilles på undersøges og rengøres for sten, hårde genstande og alt der kan skade gæster og hoppepuden/forlystelsen.
Sørg for et friareal friareal på mindst 1,8m ud fra sidevægge på forlystelsen og mindst 3,5 m fra åbne sider. Der skal være en indgang på mindst 1 meter i bredden.

Står forlystelsen på et hårdt underlag som asfalt, fliser og lignende skal der være udlagt stødabsorberende faldunderlag. Underlaget skal mindst være i en bredde på 120 cm
hele vejen rundt om forlystelsen. Ovenstående gælder alle forlystelser hvor højeste punkt på hoppefladen er over 60cm over jorden. Der skal dog ikke udlægges stødabsorberende materiale/madrasser, hvis forlystelsen har fast pude under 60cm i højden til indgang og udgang.
Læs de gældende