Rodeotyr

Tør du tage rodeotyren ved hornene? Sæt gang i festen og lej en rodeotyr til dit næste event. Du vil med garanti give gæsterne et godt grin, og en oplevelse de vil snakke om i lang tid fremover. 

Rodeotyren er en meget populær aktivitet uanset om du skal holde fødselsdag, polterabend, byfest, firmafest eller noget helt andet. Det er sjov og udfordrende underholdning som dine gæster vil elske dig for. 

En rodeotyr er en klassisk konkurrence, der giver et pust til konkurrencegenet som er gemt i os alle. Hvor lang tid kan du blive siddende?

 

SetWidth600 rodeogris

Rodeogris

Forespørg for pris
SetWidth600 rodeohest

Rodeohest

Forespørg for pris
SetWidth600 rodeoshow

Rodeoshow

Forespørg for pris
rodeotyr

Rodeotyr

Forespørg for pris

Det er absolut ikke nemt at blive siddende på en rodeotyr. I starten er tyren stille og rolig, og du vil måske føle dig sikker - men tag ikke fejl. Som tiden går vil rodeotyren blive mere og mere ustyrlig. Nu handler det om at holde godt fast og blive siddende. 

Hvis du er én af de seje, rider du rodeotyren med kun én arm, men pas på. For hastigheden øges lidt efter lidt - det samme vil underholdningsværdien og stemningen rundt omkring rodeotyren også. 

Vores rodeotyr er både for børn og voksne. Vi har stor fokus på sikkerheden. Derfor står tyren altid på et blødt underlag i tilfælde én af dine gæster skulle være uheldig at blive smidt af den vilde og ustyrlige tyr, 

 

Kan du styre vores rodeotyr?

Konkurrencen bliver hurtig større og større. Hvem holder sig længst siddende på den vilde tyr? 

Uanset hvem der vinder, så bringer vores tyr altid en speciel stemning frem overalt hvor den kommer. Det er en sjov aktivitet som dine gæster vil snakke om langt ud i fremtiden. 

 

Lej en rodeotyr i dag

Hos Funny Cars handler det om at have det sjovt. Vi er eksperter i sjov og ballade - dette afspejles i den måde vi gør tingene på. 

Kundetilfredshed og god service er alfa omega for os. Gennem årene har vi opbygget en solid kundekreds i hele Danmark, hvor kunderne kommer igen og igen. Vi gør det vi er gode til - vi gør det med et smil på læben og kunden i centrum.

Vi prioriterer sikkerheden højt. Alle vores aktiviteter bliver løbende gennemgået for fejl og mangler. 

Lej en rodeotyr hos Funny Cars:

  • • Mange års erfaring og “know how”
  • • Kæmpe udvalg af sjove aktiviteter
  • • Fokus på sikkerhed
  • • Vi leverer i hele Danmark

Funny Cars er altså et sikkert, trygt og godt valg, når du skal leje sjove aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Du kan læse erfaringer og anmeldelser fra tidligere kunder på vores Trustpilot

 

Om Funny Cars

 Funny Cars er specialiseret i udlejning af events og sjove aktiviteter til alle typer events. Uanset om der er tale om små fødselsdage eller byfester, så har vi pakken som gør begivenheden til en oplevelse for små og store børn.

Vi holder til i Bramming tæt ved Esbjerg, men vi leverer underholdning og sjove aktiviteter til børn i hele Danmark. Du kan med fordel kontakte os 100% uforpligtende for at få et godt tilbud enten på en enkelt aktivitet eller et “pakketilbud”

 

Levering i hele Danmark

Vi sørger for levering, opsætning og afhentning i hele Danmark. Vores koncept er, at det skal være nemt for vores kunder at vælge os. 

Når du har besluttet dig for hvilke aktiviteter du ønsker at booke sørger vi efterfølgende for resten lige fra start til slut.