Esport & VR

Virtuel reality eller VR er en teknologi, der forsøger at transportere deltageren ind i en virtuel virkelighed. Det gør man ved hjælp af et VR-headset, der består af et display til hvert øje, og på den måde lukker resten af verden ude. 

Med virtual reality kan du komme til et sted hen, hvor det normalt slet ikke er muligt. Du har altså en teknologi, der lader dig opleve et computersimuleret miljø. 

Hos Funny Cars er det muligt at leje virtual reality til dit næste arrangement. 

Esport er ligesom VR også et område i rivende udvikling. Hos Funny Cars har du mulighed for at leje et E-sportsarrangement.

Vi har alt udstyr til at lave en komplet e-sport opsætning. 

Computerspil er blevet en global konkurrence- og tilskuersport. Fænomenet er vokset voldsomt i popularitet siden årtusindeskiftet, og interessen er stigende. 

young woman wearing virtual reality glasses PYXQPJD e1551330711692

VR arena

Forespørg for pris
virtual reality headset NPRFZQ6 e1551330388552

VR headset

Forespørg for pris
vr week udlejning

VR week

Forespørg for pris
business people meeting eating discussion cuisine P5FFJBB e1552149464218

VR event

Forespørg for pris
vr racing bil event

VR Racing

Forespørg for pris

Hvorfor vælge Funny Cars?


Hos Funny Cars har vi 30 års erfaring og “know how” i branchen. VI ved, hvad der skal til for at skabe en populær og uforglemmelig oplevelse for din gæster. 

Vi holder til i Bramming tæt ved Esbjerg, men vi leverer til udlejning i hele Danmark uden ekstra beregning. Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder i dag.