Halloween workshops

Halloween er oprindeligt en amerikansk skik, som vi i Danmark har taget til os af både børn og voksne. Vi bruger halloween til at klæde os ud, og derefter gå fra dør til dør for at sige “slik eller ballade”.

Oprindeligt er Halloween en keltisk skik, som hylder afslutning på sommeren, og at høsten var i hus. Det var symbolet på at man gik en mørkere tid i møde. I følge overtro var det netop denne aften muligt for de døde at færdes blandt levende. 

Hos Funny Cars fejrer vi også Halloween. Vi har udviklet en unik og hyggelig workshop, som vi kalder for “Halloween bageriet”. Her vil det være muligt for børn og barnlige sjæle at bage en ægte Halloween kage. 

På vores Halloween workshop kan du bage en uhyggelig lækker Halloween kage. Vi sørger for alt det praktiske, så du kan fokusere på det vigtige.

Vores Halloween workshop er især booket af shoppingcentre, firmaevent med børn, børnefødselsdage og ved andre halloween events. 

Derfor skal du booke en Halloween workshop hos Funny Cars

Hos Funny Cars  har vi igennem 30 år leveret underholdning, workshops, børneaktiviteter og events i hele Danmark. Vi er specialister med erfaring og “know how”.

Når du vælger Funny Cars slipper du for alt det praktiske. Vi hjælper dig fra start til slut lige fra valg af underholdning, til levering og opsætning, samt nedtagning og afhentning.

Du vil desuden få tilknyttet en fast kontaktperson. Vi mener en personlig dialog er vigtig - og det skaber tryghed for vores kunder. 

Funny Cars kan med mere end 100 forskellige hoppeborge og 300 forskellige aktiviteter kalde sig en af Danmarks største leverandører af underholdning. 

Når du booker underholdning hos Funny Cars, vil du blive hjulpet hele vejen fra start til slut. Du vil få din egen kontaktperson, og vi sørger for alt det praktiske. Vi gør det nemt for dig.

Vi har 24 timers døgnservice - og vi er altid klar til at hjælpe dig godt på vej. Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder i dag. Kontakt os i dag.