Jule workshops

Julen er børnenes fest. Det er en tid med mange sjove aktiviteter og arrangementer for børn. Hos Funny Cars tilbyder vi en række jule workshops for børn som sikrer, at dit arrangement bliver en succes for børn i alle aldre.

I blandt vores jule workshops finder du “julebageriet”, “Nissens lykkeborg”, “Vaffelhuset” og mange flere. Fælles for vores jule workshops er, at de er skræddersyet til at matche børnenes præmisser 

Vi afholder vores jule workshops over hele landet. Når du booker en workshop sørger vi for det hele. Du slipper for alt planlægningen.

Vores jule workshop passer ind i mange forskellige typer arrangementer - især storcentre, firmafester, julearrangementer i små- og store byer. 

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne? Du er velkommen til at kontakte os.

Derfor skal du booke en jule workshop hos Funny Cars

Vi elsker jul! Vores jule workshops er både attraktive og populære ved arrangementer omkring juletid. 

Vi har over 300 forskellige aktiviteter i vores udlejningskatalog og mere end 100 hoppeborge på lager. Vi holder til i Bramming tæt ved Esbjerg, men vi leverer i hele Danmark til små og store arrangementer. 

Funny Cars er en af Danmarks største leverandører af underholdning. Med mere end 30 års erfaring i udlejningsbranchen har vi både kompetencer og “know how” til at hjælpe dig hele vejen.

Vi hjælper dig fra start til slut, så dit arrangement bliver en succes. Lad os tage en uforpligtende snak.