Elbiler

Nu kan du få leveret en komplet go kart bane til dit næste event. Vores populære go kart baner er idéelt ti byfester, størrer firmafester eller andre events hvor børn skal have en sjov oplevelse. 

Vores go kart baner er oppustelige og mobile. Hos Funny Cars kan vi levere en komplet go kart bane i hele landet. Vi kan desuden klare både opsætning og nedtagning. 

Vi er eksperter i sjov og ballade. Er du i tvivl om hvilken go kart bane der passer til dit arrangement, så er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig fra start til slut for at sikre, at dit event bliver en succes.

Hos Funny Cars har vi over 30 års erfaring med udlejning af aktiviteter til byfester, gadefester, firmaarrangementer og andre events. 

Vores ekspertise er at sælge minder og oplevelser til dine gæster.

Derfor skal du vælge Funny Cars

 

Funny Cars er totalleverandør af underholdning og aktiviteter til udlejning i hele Danmark. Vi tilbyder udlejning i alt lige fra oppustelige aktiviteter, til rodeotyre og slush ice maskiner. Du behøver kun at leje ét sted. 

Alle vores udlejningsaktiviteter er godkendt af relevante myndigheder - sikkerheden er vores højeste prioritet i alt vi gør. Alt vores udstyr bliver løbende kontrolleret, så du kan være 100% tryg ved at leje aktiviteter hos Funny Cars.

 

Hos Funny Cars får du:

• 100% tilfredshedsgaranti

• Ingen bøvl med at hente og bringe

• Børnene får en sjov og uforglemmelig oplevelse

• Konkurrencedygtige priser

• Levering og opsætning i hele Danmark

 

Med over 30 års erfaring i branchen har vi både erfaring og “know how” til at gøre dit arrangement til en sjov og uforglemmelig oplevelse.

Funny Cars er din professionelle samarbejdspartner hele vejen.