Mad & Drikke

Hos Funny Cars har du mulighed for at leje pølsevogne, slush ice maskine, softice maskine, candyfloss maskine og popcorn maskine. Kort fortalt har vi alt som gør dit event til en succes. 

Du har med andre ord muligheden for at omdanne dit event til et lille “mini tivoli” med sjove forlystelser, aktiviteter og små lækkerier som dine gæster vil elske dig for. 

Gør noget ekstra for dine gæster. Vi har over 30 års erfaring indenfor branchen og vi hjælper dig fra start til slut. 

Hos Funny Cars er vi eksperter i udlejning. Vi har et kæmpe udvalg af sjove forlystelser, udfordrende aktiviteter og mange andre ting til at gøre din fest en succes. 

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder. 

 

Mad og drikke til din fest

Gennem en årrække har vi specialiseret os indenfor udlejning til små og store arrangementer. Vores kunder er alt lige fra storcentre, byfester og virksomheder til private der skal holde fest. 

Vi har en lang række af udlejningsaktiviteter i vores portefølje - herunder også mad og drikke.

• Pølsevogne

• 2 kamret slush ice maskine

• Softice maskine

• Candyfloss maskine

• Popcorn maskine

 Vi hjælper dig med at skabe de perfekte rammer omkring din næste fest. Husk at du altid er velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig. 

Derfor er Funny Cars er godt valg

Hos Funny Cars har vi specialiseret os i udlejning af forlystelser og sjove aktiviteter til events, byfester, fødselsdage og meget mere. I vores portefølje finder du aktiviteter til alle typer event.