Oppustelige aktiviteter

 

Du tænker nok på hoppeborge og hoppepuder, når man snakker om sjove aktiviteter for børn. Faktisk findes der i dag også mange af den slags sjove aktiviteter for voksne som har et “indre legebarn” gemt i sig. 

Der er sket rigtig meget på området de sidste par år, hvor både design og udformning på disse aktiviteter for børn er blevet bedre - og ikke mindst sjovere. 

Hos Funny Cars er vi eksperter i udlejning, og har vi et stort udvalg af sjove, spændende og udfordrende oppustelige aktiviteter for børn - og voksne i alle aldre til alle typer arrangementer. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud i dag.

 Vi udlejer oppustelige sjove aktiviteter for børn:

Gennem en lang årrække har vi specialiseret os i udlejning af børneforlystelser til både små og store arrangementer. Vi har alt lige fra små hoppeborge til store oppustelige rutschebaner.  

Vi eksperter i sjov og ballade - vi hjælper dig med at skabe de perfekte rammer til alle typer events, hvor børn skal have en sjov oplevelse, uanset om det er en privat børnefødselsdag eller et større arrangement eksempelvis en byfest eller firmaarrangement. 

 

Aktiviteter for børn og barnlige sjæle

Underholdning og sjove aktiviteter husker børn - det gør festen endnu bedre. Hos Funny Cars sælger vi primært minder hos dine gæster, minder som de vil huske og tale om længe efter. 

Vi hjælper dig fra start til slut gennem hele processen. Vi har både erfaring og “know how” indenfor udlejning af forlystelser og sjove aktiviteter for børn. 

Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om valg af aktiviteter, levering, opsætning m.m. Når vi ved hvem dine gæster er og dit budget, kan vi hjælpe dig med at skræddersy den perfekte “pakke”. 

 Funny Cars er kendt for det store udvalg af sjove oppustelige aktiviteter. Derudover har vi en lang række andre sjove aktiviteter og underholdning for børn i alle aldre. 

Lad os hjælpe dig med at gøre dit arrangement til et sjovt minde som børnene kan have for altid. Kontakt os for en gratis og 100% uforpligtende snak om dine muligheder. 

 

Derfor er Funny Cars er godt valg

Hos Funny Cars er sikkerheden central i alle vores aktiviteter for børn og voksne. Alle vores oppustelige aktiviteter er godkendt og bliver jævnligt gennemgået nøje for fejl og mangler, så vores børn trygt kan boltre sig i de sjove forlystelser. 

Kundetilfredshed og god service er alfa og omega for os. Gennem årene har vi opbygget en solid kundekreds i hele Danmark, hvor kunderne kommer igen og igen. Vi gør det vi er gode til - vi gør det med et smil på læben og kunden i centrum.

Det kan være svært at træffe det perfekte valg. Vores erfaringen indenfor udlejning af sjove aktiviteter for børn gør at vi kan guide og vejlede vores kunder til at træffe den rigtige beslutning. 

Funny Cars er altså et sikkert, trygt og godt valg, når du skal leje sjove aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Du kan læse erfaringer og anmeldelser fra tidligere kunder på vores Trustpilot

 

Om Funny Cars

Funny Cars er specialiseret i udlejning af events og sjove aktiviteter til alle typer events. Uanset om der er tale om små fødselsdage eller byfester, så har vi pakken som gør begivenheden til en oplevelse for små og store børn.

Vi holder til i Bramming tæt ved Esbjerg, men vi leverer underholdning og sjove aktiviteter til børn i hele Danmark. Du kan med fordel kontakte os 100% uforpligtende for at få et godt tilbud enten på en enkelt aktivitet eller et “pakketilbud”

 

Levering i hele Danmark

Vi sørger for levering, opsætning og afhentning i hele Danmark. Vores koncept er, at det skal være nemt for vores kunder at vælge os. 

Når du har besluttet dig for hvilke aktiviteter du ønsker at booke sørger vi efterfølgende for resten lige fra start til slut.