Karruseller

Hos Funny Cars kan du leje karruseller til dit næste event. En karrusel er perfekt til byfester, firmafester eller måske i et storcenter hvor målgruppen er mindre børn.

Vi giver dig muligheden for at bygge et “mini tivoli” præcis på den lokation du ønsker. Vi har flere forskellige karruseller i vores udlejning og vi hjælper dig fra start til slut. 

Funny Cars er en af Danmarks største virksomheden i vores branche. Vi har over 30 års erfaring og “know how”. Vi ved hvad det kræves at levere gode oplevelser som dine gæster vil huske. 

Vi er eksperter i sjov og ballade. Igennem årene har vi opbygge en kæmpe portefølje af udlejningsaktiviteter og forlystelser til alle typer event og arrangementer. 

Vi lever af udlejning til alle typer events, og vi har gjort det i mange år. Skal du bruge flere forlystelser, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar med rådgivning så du får den bedste løsning.

 

Udlejning af karruseller i hele Danmark

Vi holder til i Bramming tæt ved Esbjerg, men vi leverer karruseller i hele Danmark. Vores koncept er at det skal være nemt og enkelt for vores kunder. Derfor tilbyder vi levering, opsætning og afhentning, så du kan fokusere på andre ting. 

Der er ingen bøvl når du lejer en karrusel hos Funny Cars. Vi hjælper dig fra start til slut gennem hele processen. 


Hos Funny Cars tilbyder vi udlejning af karruseller til alle typer events. I dag er Funny Cars en af de største leverandører på det danske marked.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder. Kontakt os i dag.