Teknik udlejning

Hos Funny Cars tilbyder vi udlejning af teknik, højtalere, diskotekslys og røgkanoner. Vi kan sammensætte den perfekte fest pakke til dig uanset om du skal holde bryllup, fødselsdag eller firmafest. 

Vi har alt, hvad du står og mangler for at kunne holde den perfekte fest. 

Vores udlejnings højttalere kan også bruges til konferencer på op til ca. 120 personer. Vores højttalere kan også tilsluttes DJ-pult, live mixer, MP3 afspiller. Der er altså rigtig mange muligheder, når du lejer højtalere hos Funny Cars. 

God lyd er en afgørende faktor for et vellykket arrangement. Uanset om det er musik eller tale, så er det vigtigt, at budskaberne når helt ned på de bagerste rækker. Samtidigt skal det ske på en måde, så alle kan være i lokalet.

Med mange års erfaring i udlejningsbranchen har vi både erfaring og “know how” til at gøre dit arrangement til en succes. Vi hjælper dig hele vejen fra start til slut.

Om Funny Cars

Med mere end 300 forskellige udlejningsaktiviteter er vi én af Danmarks største udlejningsfirmaer indenfor events. 

Vi har et bred udvalg i vores portefølje, og vi anser os selv for at være totalleverandør af udlejningsaktiviteter til dit næste event.

I mere end 30 år har vi haft fornøjelsen af at tilbyde udlejning til fester og events i hele Danmark.

Funny Cars er en familieejet virksomhed som gennem generationer har drevet virksomheden fra Bramming tæt ved Esbjerg.

Vi tilbyder desuden levering og afhentning i hele Danmark. Få et uforpligtende tilbud på teknik til dit næste event. Kontakt os i dag.