Workshops til hele året

Hos Funny Cars har vi en lang række events for børn. Vi har udviklet workshops for børn som kan afholdes året rundt. 

På vores workshops giver vi børn mulighed for at være kreative og folde sig ud. Du kan booke et af vores populære workshops til dit næste event. 

Vælg imellem “Chokolade slikkepind”, “Perleværkstedet”, “Eventyrbageri” eller “Gartner Grøn”.

Vi har over 30 års erfaring i branchen. Vi ved, hvad der skal til for at gøre events for børn til en succes. 

Vores workshops kan afholdes i hele Danmark, og er især populære for shoppingcentre, byfester, fødselsdage og firmafester med børn.

Derfor skal du booke en Halloween workshop hos Funny Cars


Når du vælger Funny Cars slipper du for alt det praktiske. Vi hjælper dig fra start til slut lige fra valg af underholdning, til levering og opsætning, samt nedtagning og afhentning.

Du vil desuden få tilknyttet en fast kontaktperson. Vi mener en personlig dialog er vigtig - og det skaber tryghed for vores kunder. 

Hos Funny Cars  har vi igennem 30 år leveret underholdning, workshops, børneaktiviteter og events i hele Danmark. Vi er specialister med erfaring og “know how”.

Funny Cars kan med mere end 100 forskellige hoppeborge og 300 forskellige aktiviteter kalde sig en af Danmarks største leverandører af underholdning. 

Når du booker underholdning hos Funny Cars, vil du blive hjulpet hele vejen fra start til slut. Du vil få din egen kontaktperson, og vi sørger for alt det praktiske. Vi gør det nemt for dig.

Vi har 24 timers døgnservice - og vi er altid klar til at hjælpe dig godt på vej. Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder i dag.