Sjove maskot figurer

En bamse maskot bliver altid genkendt med smil hos både børn og voksne. Målgruppen for vores maskotter er bred, og du kan derfor både bruge en maskot som blikfang i en markedsføringskampagne, til en byfest eller i det lokale storcenter. 

Hos Funnycars klæder vi dig på til at give dine gæster en unik oplevelse, samtidigt skaber du en relation, som dine gæster eller kunder vil huske dig for. 

Vi har gennem årene leveret maskotter til en lang række events, byfester og private arrangementer i hele Danmark. 

Hos Funnycars tilbyder vi en totaloplevelse. Det betyder, at du kan læne dig tilbage og lade os gøre arbejdet. 

Vi har både erfaring og know how til at gøre dit arrangement til en succes. Når du vælger Funnycars som sparringspartner, kan du fokuserer på andre opgaver.

Vil du give dine gæster en sjov og anderledes oplevelse med en bamse maskot, så kan du hos Funnycars vælge imellem Hunden Plet, Strudsen Don Carlos eller Bamse Zoo.

Vi skulle hilse fra vores bamse maskotter og sige, at de glæder sig til at hilse på dig.

 

Book en maskot hos Funny Cars

Udlejningsvirksomheden Funnycars er en lille familieejet virksomhed, hvor vi i over 30 år har haft fornøjelsen af at tilbyde udlejning til fester og events i hele Danmark.

Gennem generationer er Funnycars vokset til i dag at være én af Danmarks største udlejningsvirksomhederi. 

I vores potefølje finder ud mere end 100 forskellige hoppeobrge og mere end 300 forskellige aktiviteter, som rummer alt fra rodeo tyrer, surfmaskiner, VR, slush ice og et stort udvalg af workshop for både børn og voksne. 

I mere end 30 år har vi haft fornøjelsen af at tilbyde udlejning til fester og events i hele Danmark.

VI har et bred udvalg i vores potefølje, og vi anser os selv for at være totalleverandør af udlejningsaktiviteter til dit næste event. 

Vi tilbyder desuden levering og afhentning i hele Danmark. Få et uforpligtende tilbud på teknik til dit næste event. Kontakt os i dag.

SetWidth350 Sjove figurer

Hunden Plet

Forespørg for pris
SetWidth600 bamse zoo

Bamse Zoo

Forespørg for pris