Sport og spil

Der er lagt op til dyst, konkurrencer, dueller og små drillerier. Hvem er vinderen og hvem er taberen?

Hos Funnycars finder du sport og spil til større arrangementer til børn i alle størrelser. Vi har sport og spil aktiviteter fra små hoppeborge til de mindste, og vi har store boldspilbaner til de største.

Uanset om du skal holde byfest, børnefødselsdag, firmafest eller måske noget helt andet, så er der noget at vælge i mellem. 

Vi har rigtig mange timers leg og aktivitet til børnene. Vi udlejer alt lige fra boldspil til slides og rutchebaner. 

Når kan ikke få nok af sjove sportsaktiviteter og spil. Uanset om dine gæster er til aktive spil eller sjove konkurrencer, så kan du finde produktet i vores udlejnings portefølje.

Går du med specielle tanker eller ønsker, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen, og vi er med dig hele fra fra start til slut. I samarbejde finder vi de bedste og sjoveste aktiviteter til dit næste event. 

Få et tilbud på sjove sport og spil hos Funnycars

Udlejningsvirksomheden Funnycars er en lille familieejet virksomhed, hvor vi i over 30 år har haft fornøjelsen af at tilbyde udlejning til fester og events i hele Danmark.

I vores portefølje finder ud mere end 100 forskellige hoppeborge og mere end 300 forskellige aktiviteter, som rummer alt fra rodeo tyr, surf maskiner, VR, slush ice og et stort udvalg af workshop for både børn og voksne. 

Vi har et bred udvalg i vores potefølje, og vi anser os selv for at være totalleverandør af udlejningsaktiviteter til dit næste event. 

I mere end 30 år har vi haft fornøjelsen af at tilbyde udlejning til fester og events i hele Danmark.

Vi tilbyder desuden levering og afhentning i hele Danmark. Få et uforpligtende tilbud på teknik til dit næste event. Kontakt os i dag.