Andre aktiviteter

Funny Cars tilbyder udlejning af børneforlystelser og andre sjove aktiviteter for børn. Et oplagt valg til byfester, firmafester, børnefødselsdage og andre event hvor børn er målgruppen. 

Det kan være en udfordring at give børn en sjov oplevelse. I dag findes der mange muligheder. Hos Funny Cars har vi et stort udvalg så du kun behøver at leje aktiviteter for børn et sted. 

Vi har både erfaring og “know how”. Vi ved hvad der kræves for at give børn en sjov og uforglemmelig oplevelse - en oplevelse børnene vil huske og tænke tilbage på. 

Med en bred vifte af udlejningsaktiviteter for både børn og voksne har vi den perfekte løsning til at bringe noget sjovt og spændende til dit arrangement.

Vi står klar med råd og vejledning lige fra valg af aktiviteter til levering, opsætning og afhentning. Vi leverer i hele Danmark til alle typer events. 

Vores børneforlystelser er perfekte til:

• Skolefester

• Byfester

• Firmafester

• Fester i børnehaven

• Festivaler

• Velgørenhedsarrangementer

.. og meget mere

Hos Funny Cars har vi et stort udvalg så du kun behøver at leje aktiviteterne ét sted. Lad os tage en uforpligtende snak om dine behov og muligheder - kontakt os i dag.

 

Hvorfor leje børneforlystelser hos Funny Cars?

Du skal leje børneforlystelser og aktivitet hos Funny Cars fordi det er nemt. Vi ved, at når man er arrangør af et større event skal det være nemt og bekvemmeligt.

Vi har mange års erfaring i branchen. Igennem årene har vi opbygget en solid portefølje af sjove børneforlystelser og aktiviteter for både børn og voksne. Vores processer er strømlinet som gør, at det bliver nemt for både os og vores kunder at leje aktiviteter. Vi hjælper dig fra start til slut med alt lige fra valg af forlystelser og aktiviteter til levering, opsætning og afhentning i hele Danmark.

Med andre ord: Du får én samlet pakke, når du vælger Funny Cars som leverandør af sjove aktiviteter til dit event. 

 

Om Funny Cars

Kort fortalt så er vi hos Funny Cars eksperter i sjov og ballade. Vi holder til i Bramming tæt ved Esbjerg - og vi er et af de største event- og udlejningsbureauer i Danmark.

Med mere end 30 års erfaring i branchen og over 100 forskellige hoppeborge tør vi godt at kalde os Danmarks største. Vi kan tilbyde dig et stort udvalg af sjove børneforlystelser og aktiviteter for børn og voksne. 

Udover vores mere end 100 hoppeborge råder vi desuden over 300 forskellige aktiviteter herunder rodeotyre, surf maskiner, “fald i vandet maskiner, wipe out, high jumper og et hav af workshops og meget mere. Med andre ord: Du finder alt lige fra sjov og ballade til action præget events.

Skal vi tage en snak om dine behov og muligheder? Kontakt os i dag