Gadetog og Minitog

“Alle ombord!” Nu ringer klokken og det er tid til at stige om bord på vores gadetog som kører børnene rundt og giver dem en sjov oplevelse de sent glemmer.

Alle børn synes at elske toge, så hvorfor ikke tage dem med på en køretur med Gadetoget Futti. Her bestemmer I selv hvor destination er, og du har mulighed for at tage børnene med på en sjov oplevelse. 

Vores gadetog og minitop er populære forlystelser som mest henvender sig til byfester, firmafester og andre lignende events.

Hos Funny Cars har vi flere typer gade- og minitoge. Vælg imellem et gadetog uden skinner eller et gadetog på skinner.

Orientexpressen og Westerntog er begge et minitog som kører på skinner. De er begge idéelle til storcentre, byfester og andre events, hvor der er mindre børn tilstede.

 

Lej et tivolitog hos Funny Cars i dag

Hos Funny Cars udlejer vi de populære gadetog. Vi er eksperter i sjov og ballade - og gennem årene har vi opbygget stor erfaring og “know how” som gør, at vi i dag har et tæt knyttet bånd til vores kunder. 

Vi prioriterer sikkerhed højt. Alle vores aktiviteter bliver løbende gennemgået for at sikre høj kvalitet i alt, hvad vi laver. 

Funny Cars er derfor et sikkert, trygt og godt valg, når du skal leje et gadetog til dit næste event. 

Lej et tivolitog hos Funny Cars:

  • • Mange års erfaring og “know how”
  • • Kæmpe udvalg af sjove aktiviteter
  • • Fokus på sikkerhed
  • • Vi leverer i hele Danmark

Kundetilfreds og tæt samarbejde er vigtigt for os. Gennem årene har vi opbygget en solid kundekred i hele Danmark, hvor kunderne kommer igen og igen.

Om Funny Cars

Hos Funny Cars har vi specialiseret os i udlejning af events og aktiviteter til både børn og voksne. Vores primære kunder er arrangører af events og fester hvor børn er en central del.

Uanset om der er tale om mindre events f.eks. fødselsdage eller større events som byfester over flere dage, så har vi hele pakken som gør at dit event bliver en stor oplevelse for både børn og voksne. 

Vi holder til i Bramming tæt ved Esbjerg, men vi leverer underholdning og sjove aktiviteter til børn i hele Danmark. Du kan med fordel kontakte os 100% uforpligtende for at få et godt tilbud enten på en enkelt aktivitet eller et “pakketilbud”

Vi sørger for levering, opsætning og afhentning i hele Danmark. Vores koncept er, at det skal være nemt for vores kunder at vælge os. 

Når du har besluttet dig for hvilke aktiviteter du ønsker at booke sørger vi efterfølgende for resten lige fra start til slut.